0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Дълбоко почистване на лице с ултразвук и водородна хидратация 2 в 1

При ултразвуковото почистване кожата се регенерира. Ултразвукът е добър начин да се държи под контрол акнето, намалява се пигментацията, подобрява се неравния пигмент, избелва и овлажнява кожата. При тази терапия за почистване на лице, комбинацията от 2 в 1, другата от тях е вортекс вакуум, ефективно се справя със себума в замърсените пори и свободните радикали.

Дълбоко почистване на лице с ултразвук и водородна хидратация 2 в 1

Ултразвуковото почистване е процедура за отстраняване на нежизнените клетки, екстракция на комедони и почистване в дълбочина на кожата на лицето.

В Дермадентбг – Бургас, ви предлагаме съвременна апаратна процедура за отстраняване на нежизнените клетки „мъртви клетки“ и подновяване на епидермиса, която се извършва без пара и без болка.

Ултразвуковото почистване дава възможност, не само за ексфулиране на нежизнените клетки от повърхностния слой на епидермиса, които водят до появата на дълбоки бръчки,
а с 28 000 вибрации в секунда клетките се възбуждат в дълбочина, което води след себе си екстракция на комедоните (черни точки) и милиуми (бели кистички) в порите.

При ултразвуковото почистване кожата се регенерира. Ултразвукът е добър начин да се държи под контрол акнето, намалява се пигментацията, подобрява се неравния пигмент, избелва и овлажнява кожата.
Ултразвуковото почистване увеличава активността на клетките, балансира отделянето на себум, уравновесява дейността на мастните жлези.

Мнозина знаем, че под въздействието на естествените биологични процеси и въздействието на околната среда, клетките на кожата на лицето  получават все по-малко кислород и хранителни вещества в следствие се нарушава активността на епидермиса.

При тази терапия за почистване на лице, която е комбинация 2 в 1, другата благоприятно въздействаща терапия  е вортекс вакуум, ефективно се справя със себума в замърсените пори и свободните радикали. Това е така, тъй като водородната молекула, която се транспортира е изключително малка и тя навлиза директно през епидермиса и клетъчните мембрани, когато премине клетъчните мембрани, водородната молекула се свързва с хидроксилната група в тъканите и се превръща във вода.
С този метод се подсилва жизнеността на кожата, премахват се свободните радикали като се редуцира водата, а кожата се подхранва в дълбочина. От снабдяването на клетките с кислород, зависи процеса на регенериране на кожата.
Кожата на лицето има лифтинг ефект, тя е здрава, чиста и сияйна.

Процедурата се извършва в 14’ет етапа.

След  полагане на финалния крем в Dermadentbg – Бургас, задължително без значение в кой сезон се извършва процедурата почистване на лице, върху кожата на лицето се полага UVB + UVA слънцезащитен крем.

В Dermadentbg –  Бургас, селектираме продуктите, с които работим и неправим компромиси в това отношение. Винаги най- доброто за нашите клиенти и без претупване, това не е слоган. Това създаде доверие в клиента към Дермадентбг във времето.

Продуктите, с които се извършва процедурата са:

1. Професионални

2. Клинично тествани

3. 100% екстракт от био продукти и витамини

4. Притежават сертификат.

Процедурата се прилага целогодишно, особено след летния сезон и преди настъпване на летния сезон е задължителна. Тези, които имат мазна кожа и държат да имат красива, без широки пори, сияйно чиста кожа веднъж месично трябва да посещават специалист козметолог.

Процедурата също се прилага и при почистване на гръб и рамене с ултразвук и дълбока хидратация.

Процедурата е подходяща и при специални поводи – абитуриенти, морски летни вечери, сватбени поводи, коктейли, делови и VIP срещи и др.

Каква е ползата и какви са резултатите от процедурата ултразвуково почистване и водородна хидратация на кожата:
1. Чиста кожа;

2. Тонизирана и освежена кожа;

3. Хидратирана кожа;

4. Секрецията на себум е регулирана;

5. Разкрит свеж слой на кожата;

6. Кръвообращението е стимулирано;

7. Разширените пори са свите;

8. Гладка и сияйна кожа;

9. Без следи от белези.

Времетраене на процедурата  90 / 100 минути

Цена: 85 лв.

Запиши час: 08999 01 262
ж.к. „Лазур“, ул. „Константин Величков“ – 59

Почистване на гръб и рамене с дълбока водородна хидратация 2 в 1

                                                       Почистване на лице  (екстракция на комедони и себум)

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер