0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер
При извършване на процедурата лимфен дренаж на лице, глава и шия настъпва локално активиране на лимфните потоци. Следствие на това метаболизма се ускорява, токсините се премахват от между тъканото пространство в лимфните мрежи и тъканите регенерират.

Мануален лимфен дренаж на лице, глава и шия

Лимфните натрупвания в областта на лицето са признак на умора, остаряване, забавяне на метаболизма или организма е претоварен с токсини, отпадни продукти.

Когато лицето е подпухнало метаболизма се забавя, тогава лимфната система се отича смутено и токсините се натрупват в междуклетъчното пространство и образуват отоци.

При извършване на процедурата лимфен дренаж на лице, глава и шия настъпва локално активиране на лимфните потоци.  Следствие на това метаболизма се ускорява, токсините се премахват от между тъканото пространство в лимфните мрежи и тъканите регенерират. Възвръща се свежото излъчване на погледа, лицето придобива здрав и свеж вид.

Ние от Dermadentbg – Бургас, ще бъдем обективни с Вас. В никакъв случай не се  получава лифтинг ефект, повдигане на лицевия контур или изглаждане на назолабиалните гънки, както се представя процедурата – лимфен дренаж  във виртуалното интернет пространство.  Тъй като в лицево – челюстната област има множество сложни мускули, които контролират израза на лицето, всеки един мускул трябва да се обработи поотделно, за да се получи лифтинг ефект.

За да бъдете информирани по-вече, относно лимфната система и лимфния дренаж прочетете „лимфен дренаж на тяло – апаратна процедура„.

Лимфния дренаж, дренира ендогенните токсини в подкожната тъкан. Процедурата в Dermadentbg – Бургас се извършва със 100% натурални био масла и антиоксидантни витамини.

Прилагането на процедурата лимфен дренаж има предимства за хора от всички възрасти.

Показания за процедурата лимфен дренаж на лице, глава и шия:

1.  Преди интервенции – при естетична операция на лице, нос, уши, очи, устни, лифтинг конци. За да няма натрупани токсини, подпомага заздравителния процес.

2. След интервенции – екстракция на зъб, поставяне на имплант в зъбната кост, ендодонтско лечение ( кореново лечение).

3. По време на ринит, синузит, умора.

4. След грип, след менстурален период.

Противопоказания:

– Онкологично болни.

– С поставен ботулинов токсин (ботокс) на лице, филъри и лифтинг конци на лице.

Времетраене на процедурата 40 минути.

Цена – 60 лв.

Запиши час: 08999 01 262
ж.к. „Лазур“, ул. „Константин Величков“ – 59

Микроблейдинг косъм по косъм

                                        Разширени капиляри – Купероза и Розацея

 

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер