0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Компютърна диагностика на кожата с 3D система

Това е първа стъпка за всяка една терапия и процедура. Благодарение на скенер анализатора, се преценява типа кожа, наблюдава се в детайл всеки кожен недостатък с цел да се предложи най-правилното решение на всеки проблем.

Компютърна диагностика на кожата с 3D система

За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите настоящи и бъдещи пациенти,  ние в Dermadentbg – Бургас, извършваме компютърна диагностика на кожата с компютърен скенер анализатор с 3D система.

Това е първа стъпка за всяка една терапия и процедура. Благодарение на скенер анализатора се преценява типа кожа, наблюдава се в детайл всеки кожен недостатък с цел да се предложи най-правилното решение на всеки проблем.

Компютърната диагностика на кожата извършва повърхностен и дълбок количествен, качествен анализ в проценти за моментното състояние на Вашата кожа.

Добре подготвения специалист, разчитайки получените резултати от системата на компютърната 3D диагностика има възможността да прецени къде е проблема, като вземе в предвид намаления процент или увеличения процент от резултатите и анализира следствените причини довели до това състояние кожата. Да предложи най-полезните за възстановяване на кожата процедури или терапии.

Компютърният анализатор за диагностика на кожата измерва:

– зачервявания;
– капиляри;
– влага;
– себум;
– текстура;
– колаген;
– бръчки;
– пигментация;
– чувствителност;
– разширени пори;
– акне.

Получените резултати от компютърния анализ  – за моментното състояние на Вашата кожа, помага на специалиста да извлече максимално най-полезните процедури и терапии за Вашата кожа подобрявайки нейното състояние.

Компютърният анализатор за диагностика на кожата е преминал хиляди клинични изпитания.

Компютърна диагностика на кожата с 3D система:
Цена:  – 40 лв. за външни пациенти, клиенти само за диагностика.

Компютърна диагностика на кожата с 3D система за клиенти, пациенти на Dermadentbg при извършване на пакет от терапии или пакет от процедури за лице е безплатно.

 

 

Запази час за диагностика накожата:
08999 01 262

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер