0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Мезотерапия

Мезотерапия

Естетичен център Dermadentbg е специализиран в апартната реконструкция на лице и тяло. Апаратна мезотерапия на лице.

Автор:
Медицински козметик Гюлчихан Рухи

КАКВО Е МЕЗОТЕРАПИЯ  ЗА ЛИЦЕ?

                От гръцки „мезо“ – среден, „терапеа“ – лечение. Лечение в средния слой на дермата.

Мезотерапията може да бъде иглена и апаратна.
Всеки има свободната воля да избира какво да прилага върху кожата си, мезотерапия с игла или с апарат, а ние от Dermadentbg,  уважаваме  свободната воля на всеки индивид.

Ние в Dermadentbg –  Бургас, сме специализирани в апаратно реструктуриране на кожата, както на лице така и на тялото, за това в работата си прилагаме апаратна мезотерапия – безиглена.

Апаратна мезотерапия, всяка изминала година започва да заема все по – голям дял в козметологията. Някои козметолози, вече я наричат бъдещето в естетичната медицинска козметика. За това в следващите редове ще Ви разкажем за апаратната мезотерапия какво представлява и как въздейства на кожата на лицето.

Какво представлява безиглената мезотерапия или апаратна мезотерапия?
Подходите в съвременната естетична медицинска козметика за подобряване състоянието на кожата на лицето, включва съвместно прилагане на активни вещества – витамини, минерали, серуми, пептиди, които са съобразени с индивидуалните особености на кожата и  биофизични апарати.
С помощта на апаратите, активните вещества се инфузират в извънклетъчната матрица, междуклетъчното пространство, която е клъстер, позволява обмен със съседни клетки.

Апаратната мезотерапията за лице решава множество проблеми на девитализираната кожа, повехнала кожа, суха кожа, пигментна кожа, акнеична кожа, разширени пори на кожата, разширени капиляри  и други естетични несъвършенства на кожата.

От апаратната мезотерапията за лице при решаване на естетични несъвършенства резултатите са следните  – стимулират се фибробластите, чиято основна функция е производството на колаген и еластин, засилва се обмяната на веществата, възвръща се еластичността и плътността на кожата. Кожата на лицето изглежда по-млада и по-свежа, без отоци.

Мезотерапията съчетана с биофизични анти-ейдж апаратни методи,  при всяка стъпка има ефект, като повлиява върху различни проблеми. Създава добра структура на матрикса, което води до гъвкава и плътна кожа.  Подобрява се еластичността и вида на кожата, чрез стимулиране на еластин и колагенови влакна, изглаждат се фините и дълбоки бръчки. Естествено и ефективно подмладяване на кожата.  Всички мезотерапии са авторски, съобразени с индивидуалните особености на кожата. Резултати може да видите ТУК.

 

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер