0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Почистване на лице (екстракция на комедони и себум)

Почистването на кожата на лицето при специалист е от изключителна важност. Когато лицето се почиства при специалист, кожата винаги е в добро състояние. Много е важен избора на козметичния продукт, съставките да бъдат съобразени с типа на Вашата кожа, 98% от хората не могат да се справят самостоятелно с правилния избор. Това показва практиката ни, с което се сблъскваме ежедневно.

Почистване на лице (екстракция на комедони и себум)

Почистването на кожата на лицето при специалист е от изключителна важност.
Когато лицето се почиства при специалист, кожата винаги е в добро състояние.

В следващите редове ще Ви разясним разликата в почистването на лице в домашни условия и при специалист.

Безспорен факт е, че всички се стремим да полагаме добра грижа в домашни условия за чистотата на кожата на лицето. За целта  използваме продукти, които откриваме на пазара за козметика.

Много е важен избора на козметичния продукт, съставките да бъдат съобразени с типа на Вашата кожа, 98% от хората не могат да се справят самостоятелно с правилния избор. Това показва практиката ни, с което се сблъскваме ежедневно.

Голям процент от естетичните несъвършенства по кожата на лицето настъпват и са резултат от неправилна домашна грижа, от неправилно почиствана кожа.

Някои клиенти с мазна кожа или кожа склона към акне, използват козметични продукти, които изсушават повърхността на кожата и се стига до повишено отделяне на себум и предизвиква възпалителни процеси.
Себумът, запълва порите на кожата, повърхността се окислява и се образуват тапи (черни точки), комедони и пората се разширява.
Други, за да прикрият разширените пори използват декоративна козметика, вечер когато почистват лицето си в порите остават замърсявания, това запушва порите.
При неправилен избор на ексфулиращи кожата продукти, някои хора причиняват си естетични несъвършенства, а други при неправилен избор на маска спрямо типа на кожата, изсушават кожата на лицето си. Допълнително под въздействието на вредните метеорологични условия, типът кожа често се променя с това се променят и грижите за нея.

Почистването при специалист – при професионалното почистване на кожата, винаги се извършва диагностика с цел да се определи типа на кожата. Според типа на кожата и нейните проблеми се прилагат професионални продукти, които са различни по състав от широко предлаганите на пазара за масова употреба продукти.

В Dermadentbg Бургас, почистването на лице се извършва в 6 етапа, без пара.
Почистването на лице с пара често причинява мелазма по кожата на лицето.

Използваме професионален омекотител за комедони, а за правилната им екстракция, която се извършва мануално  използваме специални инструменти без да оставят следа от хематом.

След екстракция на комедоните, за запълване на разширените пори не използваме пудра
, тъй като порите вече са почистени от себум, комедони и  всякакъв вид замърсявания, кожата може свободно да диша, за свиването на почистените пори, използваме специален апаратен накрайник.

Времетраене 60/ 80 минути

Цена: 60 лв.

Запиши час: 08999 01 262
ж.к. „Лазур“,  ул. „Константин Величков“ – 59

Анти – акне

                                             Дълбоко почистване на лице с ултразвук и водородна хитратация 2 в 1.

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер