0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС

Мнения за д-р. Петьо Коларов и естетичен кабинет Dermadentbg

ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС

След ходене по мъките, препоръчаха ми денталния център на д-р. Петьо Коларов.
Естествените ми зъби, тотално бяха разрушени, д-р. Петьо Коларов отново ги изгради, като запази всички корени. Препоръчвам го на всеки.  
Георги Ташев

Не харесвах лицето си, защото цялата кожа беше увиснала от всякъде, но и не желая да си слагам ботокс и всичко останало, което е с игла.
Посетих кабинета по естетична медицинска козметика  ДЕРМАДЕНТБГ, направиха ми много професионална консултация и се оставих в ръцете на специалиста Гюлчихан Рухи.
Резултатът беше поразителен – бръчките изчезнаха, лицето ми видимо беше променено,
повдигна се целия контур, около устата и носа гънките се опънаха, които висяха.
Хиляди благодарности.      
Илиана Донева

Посетих кабинета по естетична медицинска козметика DERMADENTBG за консултация на лицето. След направената професионална  и изчерпателна консултация записах час, няма да крия
с предубеждение, защото кожата на лицето ми беше в изключително лошо състояние и не вярвах, че тази кожа някога може да се възстанови.
Още след първата процедура резулта беше впечатляващ. Самата аз не вярвах на очите си – „това аз ли съм!“
Ако кажа, че специалиста притежава изключителен професионализъм ще е твърде слабо.
Тя е творец! От нищо сътвори чудо. Пожелавам й все така да твори чудеса.
Таня Михова

Посещавам денталния център и кабинета по естетична медицинска козметика на DERMADENTBG и двамата – д-р. Петьо Коларов и медицински козметик Гюлчихан Рухи са страхотни професионалисти.
Влагат голяма доза любов в работата си, която вършат с лекота. Просто са творци на красота, естетика. И двамата имат златни ръце. Пожелавам им все така с любов да творят красота. Горещо препоръчвам.
Милена Ванкова

Стара пациентка съм на д-р. Петьо Коларов, от шест години живея в Лондон. Поставял ми е импланти, от които съм много доволна и когато имам зъбен
проблем винаги летя със самолет до България, за да посетя денталния му център. Не бих го заменила с друг дентален лекар, прекрасен зъболекар, професионалист.
Анета Крумова

От гр. Бургас съм и пациент на професори от Пловдив. Лично те ме посъветваха – вместо всеки път, когато се налага да пътувам до гр. Пловдив да отида в Бургас при д-р. Петьо Коларов и така направих. Професионалните знания и умения на д-р. Петьо Коларов не се различават от знанията на професор. Притежава голям професионализъм и компетентност. Хиляди благодарности.
Атанас Николов

 

От гр. Бургас съм, но работя в гр. София, работата ми е свързана с много публика. В София посетих един естетичен център, лицето ми беше добре, но за кратко време.
През лятото бях си в Бургас и ми препоръчаха медицински козметик Гюлчихан Рухи в кабинета по естетична медицинска козметика ДЕРМАДЕНТБГ. Тази вяла кожа на лицето си, която имах стана плътна и стегната, повдигна се целя контур, резултата е изключителен. От тогава посещавам само ДЕРМАДЕНТБГ за поддръжка на лицето. Изключително съм доволна, прави чудеса.
Г. Ф.

Посещавам кабинета по естетична медицинска козметика DERMADENTBG изключителен професионализъм и компетентност. Препоръчвам DERMADENTBG на всяка дама, която иска да изглежда млада поне с 10 – 15 г. назад във времето по много естествен начин със собствените си черти.
Димана Сотирова

Имах сериозни проблеми със зъбите, наслагани проблеми от години и отидох на зъболекар. След преглед, зъболекарят ме изпрати в денталния център на д-р. Петьо Коларов.
Благодарности и на двамата дентални лекари. Първият дентален лекар, когото бях посетила, беше изключително коректен.
За д-р. Петьо Коларов благодарности от сърце за това, което направи.
Габриела Карабашева

 

Със съпругата ми бяхме във Франция на гости при децата. Изведнъж целият се подух в лицето с болки. Децата веднага ме закараха в най-близката болница.
Там лекарите ми направиха екстраорална инцизия. Отоците леко спаднаха, но болките продължаваха. Взехме решение да се приберем в България. Приятели ми препоръчаха д-р. Петьо Коларов.
Щом му разясних по телефона случая си, той веднага ме прие. Направи ми интраорална инцизия, след което в кабинета им по медицинска козметика проведох два броя терапия с озон. Отока и болката напълно отшумяха.
След това д-р. Петьо Коларов престъпи към вадене на зъба, който беше с гранулом причинил тежката форма на флегмон. Поднасям от сърце хиляди благодарности на целия екип на Дермадентбг за положеното професионално внимание.
Тихомир Василев

 

Кожата по ръцете ми висеше и това ми създаваше комплекси. Естетично не беше красиво и не можех през лятото да облека удобна лятна рокля. Бях си купила пакет от 10 процедури за стягане на кожата от един естетичен център в Бургас за най модерния им апарат, който беше много хвален. Резултатът беше нула, абсолютно нищо.
Наясно съм с годините си и хормоните, не съм първа младост, но исках само малко увисналата кожа да се стегне. Приятелки ме посъветваха да отида в Dermadentbg, и това направих.
В  Dermadentbg си направих четири процедури и резултата е удивителен. А аз не исках много, само малко колкото да е естетично, да премахна комплексите си.
Убедих се в едно, че много е важно специалиста да има добри познания и да знае какво трябва да направи и какво прави.
Хиляди сърчица на медицински козметик  Гюлчихан Рухи от Dermadentbg. Пожелавам й да е все така внимателна и да прилага индивидуален подход към проблемите на всеки клиент.
Елисавета Паскалева

 

Благодарности на медицински козметик Гюлчихан Рухи, която ми възвърна кожата на лицето. Преди да посетя Dermadentbg от лилавите капиляри хората ме смятаха за алкохолик. Държа да подчертая факта.
Живко Радославов

 

С огромна благодарност и респект към медицински козметик Гюлчихан Рухи, за това което възстанови в мен. Всички мои близки ми се възхищават, а аз се чувствам по-уважавана и уверена.
Също така обстановката в Dermadentbg ми направи голямо впечатление и много ми допадна, невероятното съчетание на VIP, релакс и стерилна среда. В тази атмосфера всеки би почувствал, че е специален, сигурност, напълно да се отпусне за решаването на всеки проблем. Много съм доволна и щастлива.
Анна Стоилова

 

Искрено искам да благодаря на медицински козметик Гюлчихан Рухи за професионализма и грижата, която предостави по време на моето изживяване от поредица мезолифтинг терапии в Dermadentbg.
Нейната внимателност и знание ме оставиха с положително впечатление от целия процес.
Бих искала да подчертая уменията, нейното експертно внимание към детайлите, които допринесоха увереност в избора ми.
Благодаря за професионалното обслужване. Останах впечатлена от резултатите.
Светлана Орлова.

Поднасям моите благодарности от сърце и респект към мед. козметик Гюлчихан Рухи от естетичен център Dermadentbg.
Технологиите, персонализирания подход към нуждите ми, оставиха ме впечатлен. Резултата стана видим още след първата процедура.
Бих искал да изтъкна високото й ниво на експерт за естетични несъвършенства, които улавя като естетичен недоимък и подхода на работа към тях.
Резултатите от мезолифтинг надминаха очакванията ми, и с удоволствие бих препоръчал Гюлчихан Рехи от естетичен център Dermadentbg на всеки, който търси професионално, качествено обслужване с видима промяна.
Благодаря Ви за страхотните резултати.
Павлин Александров

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер