0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Терапия за лице разширени, спукани капиляри -Купероза и Розацея (естетика)

С този метод, терапия с медикаменти при разширени или спукани капиляри не остават белези както се случва при някои тип кожа с: електрокоагулация – горене с игла или с лазер.

Терапия за лице разширени, спукани капиляри -Купероза и Розацея (естетика)

Спуканите капиляри в областта на лицето са неприятен естетичен дефект, които причиняват дискомфорт.

Капилярите са част от кръвоносно – съдовата система и представляват  периферията на артериалната система –  „capillaris“, което означава „косъмчета“.
Медицинското наименование на съдовите изменения, които наричаме „спукани капиляри“ е Купероза.

Разширените капиляри, които са синкави на цвят се наричат Венектозии, а червените разширени капиляри се наричат Телангиектозии.
Капилярите се разширяват под влияние на проблеми със стената на кръвоносните съдове, причината е нарушена микроциркулация в кожата.

Засегнатите зони по кожата на лицето ясно се открояват на фона на нормалната здрава кожа, те могат да бъдат единични капиляри под формата на „нишки“ или „звезда“, чиито цвят варира от ярко червен до тъмно син или множество капиляри  по цялото лице под формата на „мрежи“. Когато се вземат навреенни мерки в начален етап има възможност да отшуми. Но ако се развие и се допълни от розацея, която достига по-дълбоките слоеве на кожата, тогава е много по-трудно да се премахне изцяло изменението, което е настъпило.

В Dermadentbg – Бургас, извършваме терапия с медикаменти, които се инфузират.

С този метод, терапия с медикаменти при разширени или спукани капиляри не остават белези както се случва при някои тип кожа с: електрокоагулация – горене с игла или с лазер. В Dermadentbg – Бургас свиваме ръзширените кръвоносни капиляри, тъй като Кръвоносните съдове, доставят кислород и хранителни вещества на съществуващите клетки и на новобразували се клетки, съединителнотъканни клетки, които се наричат фибробласти, те помагат за създаването на нови клетки – еластин, колаген.

Цена : 48 до 80 лв.

Цената се определя след диагностика, според зоната и вида на медикаментите. Всеки случай е много индивидуален.

Запиши час: 08999 01 262

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер