0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Фракционен RF – премахване на стрии с мезотерапия – антицелулит

Основни причини за появата на стрии са : при бременност, рязко увеличаване на теглото, хормонални разтройства, кортикостероидни медикаенти, намалена еластичност на кожата, интензивни и силови тренировки. Стриите не са дерматологично заболяване, те са само неприятен естетичен ефект върху кожата с неправилна линейна форма и биват няколко вида.

Фракционен RF – премахване на стрии с мезотерапия – антицелулит

Стриите са следствие от нарушение на съединителната тъкан, реакция на кожата след прекомерно разтягане и разкъсване на колагеновите и еластиновите влакна и свиване.
Стриите са следствие от нарушение на съединителната тъкан, реакция на кожата след прекоерно разтягане и разкъсване на колагеновите и еластиновите влакнаи свиване.
Основни причини за появата на стрии са :
при бременност, рязко увеличаване на теглото, хормонални разтройства, кортикостероидни медикаенти, намалена еластичност на кожата, интензивни и силови тренировки.

Стриите не са дерматологично заболяване, те са само неприятен естетичен ефект върху кожата с неправилна линейна форма и биват няколко вида.

– Striae rubra

– Striae alba

– Striae gravidarum.

Striae rubra е най-ранният стадий на състоянието на стриите, изглеждат червени или розово-лилави,  
Striae rubra е най-ранният стадий на състоянието на стриите, изглеждат червени или розово-лилави
а след време стават Striae alba белезникави с набръчкана кожа, която няма еластин.

Striae rubra е най-ранният стадий на състоянието на стриите, изглеждат червени или розово-лилави, а след време стават Striae alba белезникави с набръчкана кожа, която няма еластин.

Striae gravidarum, този вид стрии са свързани с бременността.

Striae rubra е най-ранният стадий на състоянието на стриите, изглеждат червени или розово-лилави, а след време стават Striae alba белезникави с набръчкана кожа, която няма еластин. Striae gravidarum, този вид стрии са свързани с бременността.

На този етап няма технологично решение, което може напълно да зъличи стриите.
Естетичната медицинска козметология може значително да подобри вида им и да ги направи почти невидими, чрез фракционен микронийдлинг RF и добре хидратирана кожа.

Процедурата микронийдлинг с фракционирана радиочестотона терапия FRAXI HD® е минимално инвазивна, апаратът съчетава механична стимулация на микронийдлинга с топлинното въздействие на радиочестотната енергия и нанасяне на прекурсор на еластин, колаген и витамини.  В резултат кожата се стяга, подобрява се плътността, хидратацията и еластичността й.
Стягането на кожата с FRAXI HD® включва възстановяването на колагена във вътрешните слоеве на кожата.
Оптималните резултати от процедурата се наблюдават около 3 месеца след терапията.

Процедурата е изключително ефективна при Striae rubra най-ранния стадий на състояние на стрии (розови и червени) и Striae gravidarum след приключване на бреенността.
При Striae alba (бели стрии) стари, подобряват се видимо, но не се премахват напълно.

Предимства на процедурата

1. Колагенът и еластинат се стимулират по възожно най-добрия начин

2. Кожата се обновява от вътре навън.

Цена:
 480 лв.,  120 кв. см.

При консултация нашите специалисти ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или по-вече зони.
Пациенти, които са ползвали услугите на Dermadentbg, без значение методиката на лечение – медицинска козметика или дентална медицина ползват отстъпки в денталния център и в кабинета по естетична медицинска козметика.

Всички консултации се извършват с предварително записан час.
08999 01 262

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер