0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

ХАЙФУ – HIFU нехирургичен лифтинг на тяло – антицелулит

HIFU е процедура за стягане и моделиране на тялото , без хирургична намеса.

ХАЙФУ – HIFU нехирургичен лифтинг на тяло – антицелулит

Хайфу – HIFU е процедура за стягане и моделиране на тялото , без хирургична намеса.
Хайфу – HIFU нехирургичен лифтинг, процедурата за тяло е насочена основно към стопяване на излишните мазнини от корема, кръста, бедрата, бричовете, ръцете.
Можете да се освободите от излишните мастни депа, да стегнете и повдигнете зони от тялото си, да заличите стриите.

Учените, които създават ХАЙФУ  технологията извършват истинска революция в индустрията на естетичната медицинска козметика.
Първоначално Хайфу – HIFU технологията “High Intensity Focused Ultrasound” е разработена за нуждите на (естетичната) козметична хирургия, днес  вече се използва и в (естетичната) медицинска козметика.

Какво трябва да знаете за процедурата HIFU нехирургичен лифтинг на тяло и как работи в последващите месеци в тъканите, ще Ви разкажем в следващите редове.

Апаратът в Dermadentbg – Бургас, с който ние  работим HD FOCUS®  е иновативен апарат, който използва високо интензивен фокусиран ултразвук, с подвижно – сканиращ
накрайник, чрез специализираните накрайници достигаме до дълбочини от 8 мм. до 13 мм.
С фокусиране на ултразвука, получава се акумулиране на високо интензивна топлинна енергия в избраните области, зони с мастна тъкан, което води до загуба на адипоцити.

Апаратът, HD FOCUS® притежава и колагено – активиращ накрайник, който предизвиква загряване на средно дълбокия слой на дермата, което от своя страна води до активиране на производството на колаген и еластин в съответните слоеве. Съществуващите колагенови влакна в дермата започват своята стимулация чрез скъсяване и сгъстяване. Този процес на HD FOCUS® води до дългосрочно стегната кожа и тъкан.

Последващите  процеси в тъканите продължават месеци след процедурата.

Резултатите се забелязват още след първата процедура, но последващите месеци до 3’ти  месец, резултатите от процедурата стават много по-видими, забележими, тъй като в този период  процедурата разгъва постепенно своята естетика, красота, процесите в тъканите все още продължават да скъсяват и сгъстяват колагеновите влакна. Тялото постепенно се стяга.

HIFU стягане и моделиране на тяло нехирургичен лифтинг - антицелулит

Какво е Хайфу – HIFU, просто название  на апарат, процедура за разкрасяване или специална технология, която е разработена за нехирургичен лифтинг?
В следващите редове ще се опитаме да Ви разясним колкото можем.

Навсякъде срещаме „ хайфу процедури“, „ хайфу апарат“, „хайфу апарат в домашни условия“, „не харчете пари за скъпи естетични процедури, станете домашен козметик“ и т.н.

В следващите редове ще Ви обясним за нелоялната конкуренция, която някои търговци превръщат в маркетингов трик.

 

Нека да започнем първо от абревиатурата HIFU / Хайфу, където е коренчето, същността на технологията.  
Какво означава тази абревиатурата HIFU? На английски е “High intensity Focused ultrasound”, което в превод на български  е „Високо интензивен фокусиран ултразвук“.
Уредите, които се продават на масовия пазар за ползване в домашни условия представени за HIFU под различни наименования – само накрайник емитиращ част от професионален Хайфу апарат, V – max и други подобни уреди, при тях липсва  Джуал (J ), което е единица за измерване на енергия, термично електрическа енергия, много сме писали за ултразвуковите апарати, че те биват разновидни. Освен Джуал (J ), професионалните апарати притежават въздушно + вентилационна охладителна система. Някои от домашните уреди за „разкрасяване“ единствено могат да доставят някаква „топлинна енергия“ . Разликата между „Високо интензивен фокусиран ултразвук“ и „топлинна енергия “ е огромна въпреки, че имат ултразвукова технология.
Този търговски маркетингов трик, който е нелоялна конкуренция обърква много потребители. С тези уреди можете да третирате кожата си колкото пожелаете, тъй като те няма да навредят на здравословното Ви състояние, няма да има и положителен ефект, но е възможно да получите гравитационна птоза.
За да бъдем по – обстоятелствени в поясненията си, ще Ви зададем следния въпрос.
Вие бихте ли оставили в ръцете на детето си, да играе с гореща ютия? Убедени сме, че отговорът Ви, е НЕ!
И ние Ви отговаряме, че няма производител, който да произведе уред за ползване в домашни условия с еквиваленти на професионален апарат. Затова има разлика в качеството и в цената. Красотата е цяла наука, а сайтовете в интернет пространството не са висше учебно заведение, те са само информативни. Бъдете предпазливи.

Процедурата Хайфу / HIFU нехирургичен лифтинг на тяло може да се прилага целогодишно и е подходяща за всеки фототип кожа.

Нужна ли е втора и последваща Хайфу / HIFU процедура?

В Dermadentbg с апарата, който работим HD FOCUS® не е необходима втора процедура.

Очаквани резултати от процедурата Хайфу – HIFU нехирургичен лифтинг:

1. Унищожаване и елиминиране на мастните клетки
от мастната тъкан.
2. Възстановяване стегнатостта на кожата.
3. Плътност на кожата.
4. Разкрасява силуета.

Противопоказания.
Хайфу лифтинг не се препоръчва при:

– бременност и кърмене;
– открити рани върху кожата /кожни лезии/;
– прием на антикоагулантни препарати;
– аритмия;
– медицински пейсмейкар и стендове по тялото.

            Цена: 1200 лв.

Корем
Паласки
Бричове
Предна част на бедра
Странична част на бедра
Задна част на бедра.

При консултация нашите специалисти Ви информират подробно, както и за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или по-вече зони.

Пациенти, които са ползвали услугите на Dermadentbg, без значение методиката на лечение – медицинска козметика или дентална медицина ползват отстъпки в денталния център и в кабинета по естетична медицинска козметика. Получават специален талон.

Какво предлагаме ние?
Не само, че използваме най-съвременните технологии, заедно с това предлагаме и натрупан опит през годините и непрекъснато усъвършенстване.
За нас най-доброто жури е пациента, който ни дава своята оценка с искрените си благодарности. Над 400 000 усмивки, които те радват когато клиента е благодарен.

Прегледите и процедурите се извършват
с предварително записан час : 

08999 01 262

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер