0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Ендодонтия – кореново лечение

Лечение на корените се налага при не лекуван кариес, при фрактура на зъбната структура или при не лекувани налични корени. Това лечение е една от най-сложните манипулации. Обработка на кореновите канали, стерилизацията им и запълването с определени щифтове е високо специализирана манипулация в устната кухина.
Art Hariti      -    407 Views

Ендодонтия – кореново лечение

Лечение на корените се налага при не лекуван кариес, при фрактура на зъбната структура или при не лекувани налични корени.
Това лечение е една от най-сложните манипулации. Обработка на кореновите канали, стерилизацията им и запълването с определени щифтове е високо специализирана манипулация в устната кухина.
В нашия медицински дентален център Dermadentbg – Бургас, използваме специални инструменти и апаратура, за да можем най-адекватно да почистим, разширим и запълним кореновите канали и да гарантираме успеха на това сложно лечение:
Ендодонтия / кореново лечение на зъб/
Ендодонтия / кореново лечение на зъб/

Лечението се извършва с помоща на апаратура – ендо-мотор и апекс-локатор.

Разширяването на кореновите канали в медицинския дентален център Dermadentbg – Бургас се извършва с ендо-мотор осигурява сигурно и дълбоко почистване, което е единствената гаранция за успех на ендодонтското лечение или т.нар. „умъртвяване на зъба“.
Апекс-локаторът осигурява най-точно определяне на дължината на кореновия канал, като замества многократното извършване на рентгенографии.
Кореново лечение, лечение на канали

След лечение задължително се извършва рентгенография.

Пациенти, които са ползвали услугите на Dermadentbg Бургас, без значение методиката на лечение – медицинска козметика или дентална медицина ползват отстъпки в денталния център и в кабинета по естетична медицинска козметика. Получават специален талон.

Какво предлагаме ние?
Не само това, че предлагаме лечение на високо ниво като използваме съвременните материали и технологии, заедно с това предлагаме и натрупан опит през годините и непрекъснато усъвършенстване.
За нас най-доброто жури  е пациента, който ни дава своята оценка с искрените си благодарности.

Запази час: 0888 63 80 63
След преглед пациента получава пълна консултация и план на лечение.

 

 

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер