0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Фракционен RF лифтинг BIOTech – антиейдж

Фракционният RF ефекта на лифтинг, който е заимстван с този японски метод се дължи на специалното въздействие, стимулиращо естественото обновяване на колагена и заздравяване на колагеновите нишки, което води до деликатно подмладяване на кожата на лицето.

Фракционен RF лифтинг BIOTech – антиейдж

Фракционният RF лифтинг е анти-ейдж  апаратна неинвазивна, без игли, без конци процедура, която спомага за стягане на лицето, благодарение на прецизната работа на уникалния апарат, на японския световен гигант BIOTech Japan®.

Фракционният  RF ефекта на лифтинг, който е заимстван с този японски метод се дължи на специалното въздействие, стимулиращо естественото обновяване на колагена и заздравяване на колагеновите нишки, което води до деликатно подмладяване на кожата на лицето. Клинично е доказано, че стимулира производството на три жизнено важни елемента – еластин, колаген, хиалуронова киселина.
BIOTech Japan®,  дава възможност на специалист козметолога да постигне идеални обеми, благодарение на естественото за организма възпроизвеждане на трите жизнено важни елемента – еластин, колаген и хиалуронова киселина.
Фракционната RF – радиочестотна енергия се доставя директно в кожата на определена дълбочина в зависимост състоянието на кожата и нейните естетични несъвършенства.
Фракционният  RF ефекта на лифтинг, който е заимстван с този японски метод се дължи на специалното въздействие, стимулиращо естественото обновяване на колагена и заздравяване на колагеновите нишки, което води до деликатно подмладяване на кожата на лицето.

С Фракционният RF лифтинг на BIOTech Japan® се осъществява стимулиране на регенеративните процеси в тъканите, естественото производство на колаген, осигурявайки лифтинг ефект, давайки отлични резултати още след първата процедура. Кожата става стегната, придобива свежест и блясък.

Процедурата Фракционен RF лифтинг, с апарата на BIOTech Japan® въздейства благоприятно  както при млади пациенти за превенция от стареене на кожата и заличаване на първите признаци на гравитация, също така и при пациенти 50+ за подмладяваща грижа за кожата.

Каква е целта на процедурата, какво постигаме с нея?

Стягане на кожата

Намаляване появата на бръчки

Повишена еластичност на кожата

Изглаждане на кожата

В зависимост от състоянието на кожата, за постигане на максимални резултати са необходими между 4 и 6 процедури.
Резултатите се забелязват веднага след първата процедура.

Резултатите може да видите ТУК

Какво предлагаме ние?
Не само, че използваме най-съвременните технологии, успоредно с това предлагаме в работата си натрупан опит през годините и непрекъснато усъвършенстване. За нас най-доброто жури е пациента, който ни дава своята оценка с искрените си благодарности. Над 400 000 ( хиляди) усмивки когато клиента е благодарен.

При консултация нашите специалисти ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или по-вече зони.

Пациенти, които са ползвали услугите на Dermadentbg, без значение методиката на лечение – медицинска козметика или дентална медицина ползват отстъпки в денталния център и в кабинета по естетична медицинска козметика. Получават специален талон.

Цени:

Лице – 130 лв.

Брадичка – 90 лв.

Лице + брадичка –  200 лв.

Шия – 100 лв.

Деколте – 100 лв.

Брадичка + шия – 150 лв.

Брадичка + шия + деколте – 210 лв.

Лице + брадичка + шия + деколте – 300 лв.

Фракционният  RF ефекта на лифтинг, който е заимстван с този японски метод се дължи на специалното въздействие, стимулиращо естественото обновяване на колагена и заздравяване на колагеновите нишки, което води до деликатно подмладяване на кожата на лицето.

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер