0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

HIFU/ Хайфу ултразвуков лифтинг -35+, 50+ години – да възвърнем младостта

Какво е Хайфу – HIFU, просто название на апарат, процедура за разкрасяване или специална технология, която е разработена за нехирургичен лифтинг? В следващите редове ще се опитаме да Ви разясним колкото можем. Нека да започнем първо от абревиатурата HIFU / Хайфу, където е коренчето, същността на технологията. Какво означава тази абревиатурата HIFU? На английски е “High intensity Focused ultrasound”, което в превод на български е „Високо интензивен фокусиран ултразвук“. Уредите, които се продават на масовия пазар за ползване в домашни условия представени за HIFU под различни наименования - само накрайник емитиращ част от професионален Хайфу апарат, V – max и други подобни уреди, при тях липсва Джуал (J ), което е единица за измерване на енергия, термично електрическа енергия, много сме писали за ултразвуковите апарати, че те биват разновидни. Освен Джуал (J ),

HIFU/ Хайфу ултразвуков лифтинг -35+, 50+ години – да възвърнем младостта

Какво е Хайфу – HIFU, просто название  на апарат, процедура за разкрасяване или специална технология, която е разработена за нехирургичен лифтинг?
В следващите редове ще се опитаме да Ви разясним колкото можем.

Навсякъде срещаме „ хайфу процедури“, „ хайфу апарат“, „хайфу апарат в домашни условия“, „не харчете пари за скъпи естетични процедури, станете домашен козметик“ и т.н. В следващите редове ще Ви обясним за нелоялната конкуренция, която някои търговци превръщат в маркетингов трик.

Нека да започнем първо от абревиатурата HIFU / Хайфу, където е коренчето, същността на технологията.  
Какво означава тази абревиатурата HIFU? На английски е “High intensity Focused ultrasound”, което в превод на български  е „Високо интензивен фокусиран ултразвук“.
Уредите, които се продават на масовия пазар за ползване в домашни условия представени за HIFU под различни наименования – само накрайник емитиращ част от професионален Хайфу апарат, V – max и други подобни уреди, при тях липсва  Джуал (J ), което е единица за измерване на енергия, термично електрическа енергия, много сме писали за ултразвуковите апарати, че те биват разновидни. Освен Джуал (J ), професионалните апарати притежават въздушно + вентилационна охладителна система. Някои от домашните уреди за „разкрасяване“ единствено могат да доставят някаква „топлинна енергия“ . Разликата между „Високо интензивен фокусиран ултразвук“ и „топлинна енергия “ е огромна въпреки, че имат ултразвукова технология.
Този търговски маркетингов трик, който е нелоялна конкуренция обърква и подвежда много потребители. С тези уреди можете да третирате кожата си колкото пожелаете, тъй като те няма да Ви навредят, няма да има и положителен ефект, но е възможно да получите гравитационна птоза на лицето.
За да бъдем по – обстоятелствени в поясненията си, ще Ви зададем следния въпрос.
Вие бихте ли оставили в ръцете на детето си, да играе с гореща ютия? Убедени сме, че отговорът Ви , е НЕ!
И ние Ви отговаряме, че няма производител, който да произведе уред за ползване в домашни условия с еквиваленти на професионален апарат. Затова има разлика в качеството и цената. Красотата е цяла наука, а сайтовете в интернет пространството не са висше учебно заведение, те са само информативни. Бъдете предпазливи.

Какво трябва да знаете за тази уникална процедура, която възвръща младостта Ви, запазвайки Вашите естествени черти. В следващите редове ще Ви  разясним за процедурата „Хайфу/ HIFU ултразвуков лифтинг да възвърнем младостта“.

Първоначално учените разработват технология наречена Хайфу – HIFU “High Intensity Focused Ultrasound” за нуждите на (естетичната) козметична хирургия. По – късно създават ХАЙФУ  технологията и в индустрията на (естетичната) медицинска козметика. С тази технология учените извършват истинска революция за възвръщане на младостта по кожата на лицето.

HD Focus ® е първата оригинална патентована система  през 2013 година, с ехографска визуализация на кожните слоеве.

С тази марка HD Focus ® на HIFU / Хайфу апарати работят най-престижните естетични центрове и клиники в света – Америка, Турция, Италия, Франция, Дубай и др.

Това е уникалното на  HD Focus ® ултразвукова технология, която се е доказала във времето с ехографска визуализация на кожните слоеве, специалиста има възможността да персонализира терапията Ви, чрез фокусирано изобразяване на правилната дълбочина и точната температура в зависимост плътността и състоянието на Вашата кожа.

Тази процедура „ Хайфу /HIFU ултразвуков лифтинг да възвърнем младостта“ заличава следите от остаряване, компенсира недостатъците на всички неоперативни процедури. Хайфу лифтингът се отличава с революционния си метод на работа запазвайки естествените Ви черти.

HIFU/Хайфу апаратът HD FOCUS®  въздейства върху тъканите чрез високо интензивен фокусиран ултразвук. Нагряване до SMAS слоя, който се нарича „мускулен апоневротичен слой“.
Чрез специализираните накрайници в Dermadentbg – Бургас, достигаме до дълбочини от 1,5 мм, 3 мм и 4,5 мм, за лице.
Специализираните накрайници за дълбочина се определят от състоянието на Вашата кожа!

HIFU/ Хайфу е процедура, която технология използва високо интензивен фокусиран ултразвук за термокоагулация на SMAS слоя и предизвиква уплътняване на разтегнатите колагенови влакна и осигурява лифтинг на всички слоеве на меката тъкан по лицето.

 

Веднага след процедурата се забелязва ефект на стягане и повдигане. Регенерацията на кожата е задвижена.
Максимален резултат, ефекта от процедурата за възвръщане на младостта HIFU / Хайфу се постига в интервал до 3 месеца, тъй като през този период се изгражда нова, стабилна колагенова структура, ефекта на красотата за подмладена кожа през този период постепенно се разгъва.

Извършва ли се втора процедура с HIFU?

Не е необходимо.

Когато процедурата „Хайфу / HIFU ултразвуков лифтинг да възвърнем младостта“ се извършва в Dermadentbg – Бургас, втора и последващи процедури с HIFU – НЕ са необходими.
Затова процедурата се казва „ Хайфу / HIFU ултразвуков лифтинг да възвърнем младостта“, тъй като вече сме стимулирали и задвижили колагеновите влакна на кожата, не е необходимо да се извършва 2, 3 терапия с Хайфу.

Единственото, което е необходимо да се извърши след тази процедура, за да не се допуска отново връщане на кожата в предходното й състояние,  да се извършват само подхранващи мезотерапии с антиоксиданти, серуми, протеини в определен период в годината, това което се прави при една млада кожа за поддържане на младостта. Така продължителността на действие трае дълго време и забавя многократно процеса на стареене.

Искате да се възползвате от процедурата „Хайфу / HIFU ултразвуков лифтинг да възвърнем младостта“, но имате зъбни импланти или металокерамични корони и това Ви спира!

Ние като специалисти с натрупан опит във времето Ви гарантираме, че хора, пациенти, които имат зъбни импланти, металокерамични корони, ДА могат да се възползват от процедурата „Хайфу /HIFU ултразвуков лифтинг да възвърнем младостта“.

Резултати от процедурата – ГАЛЕРИЯ

Процедурата HIFU лифтинг не предизвиква фотосензибилизация ( свръхчувствителност към слънчевите лъчи) на кожата.

Това позволява тази процедура да се извършва по всяко време на годината и при всеки фото-тип кожа.

По-вече информация относно процедурата с HIFU по време на диагностиката.

ЦЕНИ:

– Цяло лице 1800 лв

– Чело + повдигане на вежди –260 лв.

– Околоочен контур – 260 лв

– Скули – 260 лв. 

– Бузи + марионетни бръчки „булдог“- 440 лв

– Горна устна бръчки „баркод“+ зона брадичка – 170 лв

– Субмандибуларната област (Submandibular ) под  челюстта – 260 лв.

– Шия – 300 лв. 

При консултация нашите специалисти ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури в една или по-вече зони.

Пациенти, които са ползвали услугите на Dermadentbg, без значение методиката на лечение – медицинска козметика или дентална медицина ползват отстъпки в денталния център и в кабинета по естетична медицинска козметика. Получават специален талон.

Какво предлагаме ние?
Не само, че използваме най-съвременните технологии, успоредно с това предлагаме в работата си натрупан опит през годините и непрекъснато усъвършенстване. За нас най-доброто жури е пациента, който ни дава своята оценка с искрените си благодарности. Над 400 000 ( хиляди) усмивки когато клиента е благодарен.

Прегледите се извършват с предварително записан час:
08999 01 262

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер