0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

RF радиочестотен и ултразвуков лифтинг

Тази анти-ейдж процедура, RF радиочестотен и ултразвуков лифтинг е съчетание на 2 в 1, радиочестотно нагряване и ултразвук в един накрайник. Радиочестотното нагряване и ултразвуков лифтинг е процедура за стягане на отпуснатата кожа и подмладяване на лицето.

RF радиочестотен и ултразвуков лифтинг

Неинвазивно подмладяване за кожата на лицето и възстановяване на кожата. Без игли, без скалпел.

Тази анти-ейдж процедура, RF радиочестотен и  ултразвуков лифтинг е съчетание на 2 в 1 радиочестотно нагряване и ултразвук в един накрайник. Радиочестотното нагряване и ултразвуков лифтинг е процедура за стягане на отпуснатата кожа и подмладяване на лицето.
Оформяне на лицев контур, заличаване на бръчки, намаляване на дълбочината на назолабиалните,  марионетните бръчки и стягане на отпуснат контур.

Апаратът, с който работим в Dermadentbg – Бургас CRYO – S® е с фокусирано изобразяване, за да насочи точното количество и точната температура на въздействие според индивидуалните нужди, стимулирайки естественото обновяване на колагена и заздравяването на колагеновите нишки.

Неинвазивно подмладяване, възстановяване на кожата с радиочестотно нагряване и ултразвук се използва за образуване на нов колаген, чрез генериране на топлина в съединителната тъкан. 
За комфортното усещане по време на терапията допринася вграденото CRYO охлаждане.

Топлината генерирана от апарата води до стимулиране на фибробластите, произвеждащи неокологенезис – реорганизация на колагена, производство на нов свеж колаген, който повдига двойната брадичка, оформя и повдига лицевия контур, намалява дълбочината на назолабиалните бръчки, цялостно подмладява кожата на лицето. Процедурата радиочестотно нагряване и ултразвуков лифтинг цели стягане на отпусната и вяла кожа, за да й предаде свеж и младежки вид.

Тази анти-ейдж процедура RF радиочестотен и ултразвуков лифтинг е съчетание на 2 в 1 радиочестотно нагряване и ултразвук. Радиочестотното нагряване и ултразвуков лифтинг е процедура за стягане на отпуснатата кожа и подмладяване на лицето.

Комбинираният накрайник, който съчетава в себе си  радиочестотно нагряване и ултразвук, полето, което той създава и с контрола за регулиране отстрана на специалиста както повърхностно така прониква и в  по-дълбоките слоеве – съединителната тъкан в зависимост от индивидуалните проблеми на кожата. Прилага се основно в зони за стягане и повдигане на отпусната кожа на лицето.
Така се задейства процеса на ремоделиране и стягане контура на лицето с производство на нов свеж колаген.
Накрайникът, който съчетава в себе си  радиочестотно нагряване и ултразвук може да се използва и върху много области на тялото.

В зависимост от състоянието на кожата, за постигане на максимални резултати са необходими между 2 и 4 процедури.
Резултатите се забелязват веднага след първата процедура.

Процедурата се прилага по всяко време на годината.
Процедурата е за всеки фото – тип кожа.

Каква е целта на процедурата, какво постигаме с нея?

– стягане на кожата на лицето;
– редуциране на фини линии и по-дълбоки бръчки;
– оформяне контура на лицето;
– стягане на брадичка;
– подмладяване на лицето.

Процедурата с комбинирания накрайник на CRYO –  S®  радиочестотно нагряване и ултразвук се използва и с цел превенция на стареенето на кожата, многократно забавя процесите на стареене.

Апаратът CRYO – S® винаги дава невероятни, впечатляващи крайни резултати без загуба на време, които изискват множество терапии.

Резултати може да видите ТУК

При консултация нашите специалисти Ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма (пакет) от няколко процедури в една или по-вече зони.

Пациенти, които са ползвали услугите на Dermadentbg, без значение методиката на лечение – медицинска козметика или дентална медицина ползват отстъпки в денталния център и в кабинета по естетична медицинска козметика. Получават специален талон.

Какво предлагаме ние?

Не само, че използваме най-съвременните технологии, успоредно с това предлагаме в работата си натрупан опит през годините и непрекъснато усъвършенстване. За нас най-доброто жури е пациента, който ни дава своята оценка с искрените си благодарности. Над 400 000 ( хиляди) усмивки когато клиента е благодарен.

Цени:

Лице – 240 лв.

Брадичка – 150 лв.

Лице + брадичка –  330 лв.

Шия – 150 лв.

Деколте – 150 лв.

Брадичка + шия – 270 лв.

Брадичка + шия + деколте – 400 лв.

Лице + брадичка + шия + деколте – 600 лв.

Тази анти-ейдж процедура RF радиочестотен и ултразвуков лифтинг е съчетание на 2 в 1 радиочестотно нагряване и ултразвук. Радиочестотното нагряване и ултразвуков лифтинг е процедура за стягане на отпуснатата кожа и подмладяване на лицето.

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер