0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Почистване на гръб и рамене с дълбока водородна хидратация 2 в 1

С тази процедура „Почистване на гръб и рамене“, ефективно се премахват замърсяванията , излишния себум от порите, мъртвите клетки от повърхността на кожата и се отстраняват комедоните с правилна екстракция.

Почистване на гръб и рамене с дълбока водородна хидратация 2 в 1

Летните слънчеви лъчи, оказват влияние не само на кожата на лицето, също така и на кожата на гърба.  Не почистването на гърба през следващите сезони, които настъпват след летния сезон  – есен, зима и пролет, кожата на гърба не може да диша спокойно при наличието на мъртви рогови клетки, недостатъчно кислород  и замърсявания.

Особено при хора  с кожа, която е склонна към омазняване се създават проблеми.
Порите остават не почистени от замърсяванията, мастните жлези секретират себум , който запушва порите и те се разширяват, а след окисляване образуват се  комедоните, при някои хора се  развиват възпалителни процеси и тава води до акне.  Ненавременното почистване на порите,  стават по-широки, нарушава се естетичния вид на кожата.

Хората с мазна кожа, трябва  веднъж месечно да посещават специалист козметолог. Тъй като честотата и интензивността на поддържане предотвратява възпалителни процеси и влияе върху текстурата, еластичността и здравето на кожата.

С тази процедура „Почистване на гръб и рамене 2 в 1“, ефективно се премахват замърсяванията , излишния себум от порите, мъртвите клетки от повърхността на кожата и се отстраняват комедоните ( черни точки)  и свободните радикали.  Този метод,  почистване на кожата подсилва жизнеността й, това е правилната екстракция.

Вортекс вакуум, ефективно се справя със себума в замърсените пори  и свободните радикали. Водородната молекула, която се транспортира е изключително малка и тя навлиза директно през епидермиса и клетъчните мембрани, когато премине клетъчните мембрани, водородната молекула се свързва с хидроксилната група в тъканите и се превръща във вода.

Процедурата осигурява възможност за правилно кръвообращение и лесно дишане на кожата.
Има противовъзпалително действие.
И не на последно място сияйна, идеално почистена кожа на гърба е символ на нежност и добре поддържана кожа.

В Dermadentbg Бургас, почистването на гръб и рамене се извършва в 14 етапа, без пара.
Използваме професионален омекотител за комедони, а за правилната им екстракция, която се извършва с ултразвук и вортекс вакуум за извличане на себум и замърсявания, както и извършване на дълбока хидратация. При силно окислени комедони се извършва мануална екстракция  използваме специални инструменти без да оставят следа от хематом.
След екстракция на комедоните, за запълване на разширените пори не използваме пудра.
За свиването на разширените пори, използваме специален апаратен накрайник.

В Dermadentbg –  Бургас, селектираме продуктите, с които работим и не правим компромиси в това отношение. Винаги най- доброто за нашите клиенти и без претупване, това не е слоган. Това създаде доверие в клиента към Дермадентбг във времето.

Процедурата е подходяща и при специални поводи – абитуриенти, сватбени поводи, коктейли, делови срещи и др.

Времетраене – 120 минути

Цена: 120 лв.

Базисно почистване
в 6 стъпки – 60 / 80 минути

Цена: 80 лв.

Запиши час: 08999 01 262
ж.к. Лазур, ул. „Константин Величков“ 59 

Дълбоко почистване на лице с ултразвук и водородна хидратация 2 в 1

                                                                                           Микроблейдинг косъм по косъм

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер