0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Микроблейдинг добавяне (изписване) косъм по косъм на вежди

Процедурата микроблейдинг е подходяща за корекция и уеднаквяване на формата, за добавяне на допълнителна гъстота на естествените вежди, повдигане на веждите когато са паднали над клепача - жени над 45 годишна възраст за освежаване на уморения поглед, лица които са били подлагани на химиотерапия.

Микроблейдинг добавяне (изписване) косъм по косъм на вежди

Микроблейдинг е сравнително нов метод за изписване на вежди по китайския метод косъм по косъм. Извайването на вежди косъм по косъм подчертава естествените черти и Ви кара да се чувствате по уверени сред приятели, колеги и заобикалящата Ви среда.

Веждите, очите, устните с красива усмивка от хубави зъби са най-забележими от нашето лице. Пълната промяна на лицето започва с желанието на всеки да подобри нещо в начина, по който изглежда.
Процедурата микроблейдинг е подходяща за корекция и уеднаквяване на формата, за добавяне на допълнителна гъстота на естествените вежди, повдигане на веждите когато са паднали над клепача – жени над 45 годишна възраст за освежаване на уморения поглед, лица които са били подлагани на химиотерапия.
Микроблейдингът може да промени цялата визия на лицето, да прикрие някои естетични несъвършенства на лицето като – гърбав нос, малки очи, изпъкнали очи, при изпъкнал orbicularis oculi и други несъвършенства.
Когато искаме да прикрием стетичен недостатък е, тогава за целта се извършват измервания на проблемната зона, след което се извършват специфични изчисления. Едва след получените числа се пристъпва към измерване на бъдещите вежди.

В Dermadentbg – Бургас не работим с шаблони или не извършваме еднотипен микроблейдинг вежди на всеки клиент. Винаги се съобразяваме с индивидуалните черти и желанията на клиента.

Какво представлява процедурата микроблейдинг?
По време на процедурата се имплантира малко количество пигмент, който е изцяло от растителен произход и е хипоалергенен. Пигментът се имплантира в горните слоеве на кожата, и по-точно епидермиса, базалната мембрана (тънка мембрана, разделяща епидермис от дерма). За целта се използват т. нар. микроблейдинг писалка и резци – от 7 -14 миниатюрни игли от медицинска стомана, които се използвот за еднократна употреба. При тази техника се получават максимално естествени вежди, всяко косъмче се рисува поотделно и не се различават от естествените косъмчета. Косъмчетата изрисувани с техниката микроблейдинг изглеждат като вашиестествени вежди, веждите Ви приемат красива и натурална форма. Класическият „Перманентен грим“ за разлика от техниката „Микроблейдинг“ има своите недостатъци. При „Перманентния грим“, навлиза се в дълбоките слоеве на епидермиса и изглежда – рисунка с молив, татуировка, при него няма фини косъмчета, които да предават естествен вид. Клиента с помощта на специалист, избира подходящата форма, дебелина и гъстота на желаните вежди спрямо уникалните особености на лицето на всеки човек. Процедурата се извършва с предварителна упойка „Лидокайн“, по време на процедурата клиента изпитва лек дискомфорт.
Тъй като това е инванзивна процедура с голяма трайност, и от голямо значение е правилното познаване на анатомията на кожата и спазването на правилата за асептика и антисептика по време на работа.
В Dermadentbg – Бургас, марли, които използваме за процедурата микроблейдинг са стерилни. Поставят се в медицински барабан и преминават през автоклав.
Задължително целият инструментариум за миглопластика и микроблейдинг, преминават през етап дезинфекция, след това самостоятелно се поставят в плик за еднократна употреба, запечатва се и преминава етап стерилизация през автоклав (стерилизатор за медицински инструменти).

Ще изсветлеят ли веждите или ще останат толкова тъмни?

Веждите ще станат по-светли веднага щом заздравеят! Нормално е след процедурата да се притеснявате, че полученият цвят е твърде тъмен, но това със сигурност няма да остане така. „Пресният“ микроблейдинг съдържа голямо количество пигмент в първите дни.

Когато кожата започне да заздравява, една част от него ще остане в базалната мембрана и най-дъблоките слоеве на епидермиса, а друга част от пигмента ще бъде отмита със секрета на потните и мастни жлези. В резултат на заздравителните процеси към 4 ден ще се образува плътна коричка / не при всеки /, съдържаща мъртва кожа и пигмент, която в крайна сметка ще се отдели до 7-10 ден. След отпадането на коричката полученият цвят на вече заздравелия микроблейдинг е по-светъл и ненатрапчив.

Колко време ще трае резултата и от какво зависи това?
Това зависи най-вече от вида на Вашата кожа. Мазната кожа задържа пигмента значително по-малко от нормалната суха кожа до 1 години и половина. Причината за това е, че пигмента се отмива заедно със секрета на мастните жлези. Нормалната кожа задържа пигмента около 2 година и половина, докъто сухата кожа може да издържи до 3 години и половина.

Ще се увредят ли естествените вежди след процедурата?
Не, това не е възможно. Космените фоликули (от наличието на които зависи дали ще расте косъма) се намират в дълбоките слоеве на дермата и те не могат да бъдат увредени, тъй като процедурата е на много по-повърхностен слой. Щом косменият фоликул е здрав, то няма причина и самият косъм да не расте. Всъщност това е едно от големите предимства на микроблейдинг – когато и естествените косъмчета са запазени се постига още по-естествен вид на веждата, което в крайна сметка е наша главна цел.

Какво представляват пигментите, с които Dermadentbg –  Бургас работи?
Пигментите, които използваме са на немската водеща марка Phibrow – те са изцяло от растителен произход и безопасна за клиента. За разлика от други широко използвани продукти подобрената им формула е абсолютно хипоалергенна и с нулево съдържание на тежки метали. Качеството на материалите за извършване на микроблейдинг е изключително важно за крайния резултат и не правим компромис в това отношение!

Цена:
Микроблейдинг + ретуш – 350 лв.

Само с предварително записан час:
08999 01 262

Ж.к. Лазур
ул. Константин Величков -59 (партер)

 

Почистване на гръб и рамене с дълбока водородна хидратация 2 в 1

                                       Лимфен дренаж на лице, глава и шия

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер