0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер

Meso Cellular Platinum®

Терапията за лице Meso Cellular Platinum® е предназначена за всяка възраст и всеки тип кожа, забавя стареенето на клетъчното ядро, като забавя естественото скъсяване на краищата на хормозомите ( теломери). Реструктурира, избелва пигментни петна по кожата на лицето и се бори с бръчките.

Meso Cellular Platinum®

Meso Cellular Platinum® - мезотерапия Кое е специалното в тази анти – ейдж медицинска мезотерапия за лице, която е триумфът на науката, ще разберете по – долу в следващите редове.
Триумфът на науката в „Анти – ейдж“ медицинската терапия.
 
Терапията MESO CELLULAR PLATINUM® е изцяло професионална процедура за лице – медицинска козметика. Тя осигурява на своите немски откриватели, екип от учени Нобeлова награда за медицина и физиология.
Кое е специалното в тази анти – ейдж медицинска мезотерапия за лице, която е триумфът на науката, ще разберете по – долу в следващите редове.

Когато кожата старее тя губи еластичност. Продукцията на хиалуронова киселина намалява и кожата губи по-вече вода, следователно това води до изсушаването й.
Микроциркулацията на кръвта също се нарушава, което означава, че се доставя по-малко кислород и полезни вещества до повърхността на кожата ( епидермис ). Нека да отворим една малка скоба, че съединителната тъкан храни цялата кожа, а не обратното.
Само с крем за лицеи, серуми, които са за ползване в домашни условия е невъзможно да имаме здрава, красива и подържана кожа на лицето.

В процес на стареене в подкожния слой, адипозния се наблюдава намаляване на броя на клетките. Намаляването на продукцията на себум и по-бавната регенерация на клетките причинява изсушаване на кожата. Увредената водно-липидна мантия допълнително води до загуба на вода и кожата се дехидратира.
Това се изразява в девитализирана кожа със загуба на плътност и формиране на по-дълбоки несъвършенства.
Красивият и здрав вид на кожата на лицето, независимо от възрастта винаги изисква повече внимание и добра грижа.

Медицинската процедура за лице MESO CELLULAR PLATINUM® в Dermadentbg – Бургас е терапия 3 в 1, обновяваща кожата на лицето, възстановяваща с дълбоко хидратиране на кожата и избелване на пигментни петна по кожата на лицето.

Професионалната продуктовата линия на Meso Cellular Platinum®- Германия, в основата на концепцията й са заложени 12 компонента, които се инфузират с кислороден спрей в дълбочина на кожата.

Telomer protect ® , доказано увеличава циклите на делене на една клетка, забавя стареенето на клетъчно ниво. Това е логичната и неопровержима причина да действа подмладяващо там където се прилага.

Вода от леденика Hardangerjokul, ускорява регенерирането на клетките и тяхното обновление, стимулира естествените защитни механизми на кожата.

– Платинена матрица Platinum matrix – EM ®, е обвит във високо ефективна структура от пептиди и ценна платина, които стимулират естествения синтез на колаген в кожата.
С въвеждането на  Platinum matrix – EM ®, се увеличава водното съдържание в кожата, фибробластите регенерират по-вече колаген и еластин, тъй като Platinum matrix – EM ® има невероятната способност да поглъща и запазва големи количества вода. Кожата придобива младежки, еластичен и здрав вид. Това е важна роля в поддържането на оптимално ниво на хидратация на кожните тъкани.

Гликопротеините са свързващите елементи между клетките и основата, която е над повърхностната мускулно-апоневрозна система, от които се гради архитектурата на цялото лице.
Гликопротеина  Antarcticine ® предпазва, реструкторира кожата от съединителната тъкан до епидермиса и се бори с бръчките. Доказана е и неговата способност за регенериране на оздравителните процеси. Antarcticine ® има колагено и еластинообразуващо действие. Стяга и изглажда еластина на кожата.

– Висок процент на мононенаситени киселини – Токоферол, ценен естетичено – козметичен компонент, който не може да се замени с нищо.
Защитава колагеновите влакна, предотвратява преждевременното стареене на кожата.
Поддържа, изглажда и усилва клетъчното обновяване чрез изглаждане на съединителната тъкан.

Аскорбиновата киселина, избелва и спомага предпазването от крайни влияния UVA лъчи. Стимулира възстановяването на нивата на колаген. Намалява образуването на пигменти.

Тетрапептид-17 – увеличава еластичността на кожата и предотвратява появата на бръчки и фини линии. Възстановява и запазва младежкия вид на кожата.

Етилхексил стеарат – изглажда кожата до невероятно гладка.

Хиалуронова киселина естествен овлажнител. Усилва обема, еластичността на кожата.

– Екстракт от планктон, подобрява структурата на клетката и защитава епидермиса.

Скваланът прави епидермиса, кожата кадифено мека.

Учените от немската лаборатория получават Нобелова награда през 2009 г. за медицина и физиология –  Platinum matrix – EM ® ( платинена матрица), Antarcticine ® и вода от HARDANGERJOKUL, която по стандартите на FDA е свободна от натрий.

За създаването на CELLULAR PLATINUM ® се използват само чисти природни активни вещества, а не синтезирани.
Ефективността им се потвърждава от клинични изследвания. Медицинската терапия за лице се справя с определени проблеми, не е за масово ползване. 

За кого е предназначена и какви проблеми решава?

Терапията е предназначена за всяка възраст и всеки тип кожа, забавя стареенето на клетъчното ядро, като забавя естественото скъсяване на краищата на хромозомите
( теломери).
Реструктурира, избелва пигментни петна по кожата на лицето и се бори с бръчките.

Процедурата подмладява кожата на клетъчно ниво без инжекционна или хирургична намеса.

Продуктите са:
1. Професионални;
2. Клинично тествани;
3. Притежават сертификат.

В Dermadentbg – Бургас, винаги селектираме продуктите, с които работим. Опитът в практиката ни е научил на това. Винаги най-доброто за нашите клиенти. С качествени продукти, ефективни технологии и апарати, очакваните резултати на клиента винаги са покрити. Това ни отрежда място сред най-добрите в страната.

При консултация нашите специалисти ви информират за специалните отстъпки при планиране на програма от няколко процедури, което зависи от индивидуалното състояние на кожата.
Пациенти, които са ползвали услугите на Dermadentbg, без значение методиката на лечение – медицинска козметика или дентална медицина ползват отстъпки в денталния център и в кабинета по естетична медицинска козметика. Получават специален талон.

Противопоказания:

1. Онкологично болни
2. Пациенти с ракови заболявания. Тъй като всички клетки ( болни и здрави ) се борят за живот.

Времетраене – 60 / 70 минути.

Терапията се изпълнява в 9 етапа.

Цена на терапията 240 лв. – Лице

290 лв. Лице + Шия + Деколте

НИЕ КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ
Не само, че използваме най-съвременните технологии и методи, успоредно с това предлагаме в работата си натрупан ОПИТ през годините и непрекъснато усъвършенстване.

КАКВО КАЗВАТ ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС
Най-доброто жури е пациента, който ни дава своята оценка с искрените си благодарности.

НИЕ РАБОТИМ ТОВА, КОЕТО УМЕЕМ НАЙ-ДОБРЕ
Над 400 000 ( хиляди) усмивки когато клиента е благодарен.

Meso Cellular Platinum® - мезотерапия Когато кожата старее тя губи еластичност. Продукцията на хиалуронова киселина намалява и кожата губи по-вече вода, следователно това води до изсушаването й.

Категории

Архив

Страници

Страници

Харесайте ни във Facebook
error: Content is protected !!
0899 90 12 62   Facebook   Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Величков 59 - партер